Posts

Semester break.

 Is it just me or other people also face the same thing? Semester break is fun when you're still struggling to finish your semester thingy but when it is the time of the semester break, everything feels so boring. Maybe I feel bored because I'm home alone during the day because both of my parents are working even though during this pandemic. Last semester break, I decided to be a shopee seller on shopee live. I got some income from there but when my new semester started, I just stopped it because I'm not a multi-tasking girl. Imagine going on shopee live for straight 2-6 hours and packing 30 orders in a day by myself (as a small business owner 30 orders are big for me). Then, the next day you need to make sure that you already post out all of the parcels before 5 p.m. Urgh I can't do that during my new semester nooooo. Especially during online classes. Hell NO. So what I actually do during a month of my semester break? Firstly, I play games. A lot of games. Because I

something that running in my mind lately.

       It's 9.13 pm on March 12. I decided to write something on my blog while waiting for my movie to fully downloaded.  I'm 22 y/o now and I realized that most of my friends and acquaintances already build their own life! Some of them still studying (so am i), some of them already got a job and some of them are married too. I still remember the days when my friends and I eat together during lunch break and guess who's gonna get married first haha. I miss the good old days! But, just how life works, we might know someone new and we also might lose our friends too. It's okay. At first, I feel sad about that but day by day, I can accept it. Everyone gonna face that though.       When I was 21 y/o, I decided to enjoy my private life. I stop sharing more about my happiness on social media. Whenever I have problems, feel sad or happy, I don't really tell anyone because no one should not know about you that much. Personally, I think sharing too much about your life on so

Malaysia review : Daisy Organic Milk Face Mask

Image
                                                                             Annyeonghaseyoo ^^   Sesiapa yang ada tiktok acc mesti pernah nampak orang posted pasal daisy organic face mask ni kan but in indo version. I scroll scroll my tiktok and found this mask review. Mula-mula satu je video pasal mask ni. Lepastu makin banyak so i macam hek eleh apa ni, beli lah! Actually dia ada banyak jenis tau bukan milk je. Dia ada green tea, chocolate and strawberry jugak but I just rasa terpanggil nak try yang milk ni sebab dia claim yang dia boleh tolong pudarkan parut-parut jerawat yang ada. Since my face memang banyak parut jerawat so why not I try this daisy organic mask kan ka?  So ni jenis-jenis yang ada. Meh i list kan which the best for each skin types 1. Milk Sesuai untuk yang nak cerahkan kulit (bukan putihkan), pudarkan parut jerawat , minimize pores . All skin types recommended! 2. Chocolate Sesuai untuk yang nak hydrated  and glowing skin. Normal to dry skin recommended!  3. Gr

Skincare Review : Nano White Awakening Snow Wash

Image
Hello Assalamualaikum   Price RM20.90 (100g) Apa yg cleanser ni claims - tak remove natural oil from our face - buat skin jadi more brighter and fresh - suits for all skin types Ingredients  Water, Glycerin, Myristic Acid, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Lauramide DEA, Butylene Glycol, PEG-150 Distearate, PEG-75, Decyl Glucoside, Beeswax, Fragrance, Ascorbyl Glucoside, Lecithin, Vitex Agnus Castus Extract, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclodextrin, Arbutin, Linolenic Acid, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Glutathione, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, BHT. This cleanser ada paraben and fragrance so kalau korang tak okay dgn these two ingredients make sure korang tak try okay? My review This one also my current fav cleanser selain simple cleanser tu. This cleanser memang

Skincare Review : Simple Kind To Skin Refreshing Cleanser

Image
Hi assalamualaikum semua :D First of all, this might be okay for me but maybe not for you. Make sure try on your neck kalau ragu ragu okay? :) For me, personally, i suka cleanser ni sebab dia suits dgn my skin type (dry and oily). My skin jugak jenis yg sensitive lagi lagi dgn dusts and sweats. Soooo this cleanser sangat sesuai dgn kulit sensitive macam i. Apa yg cleanser ni claims  1. 100% soap free 2. Contains 2 vitamins (vitamin B & E) 3. No artificial perfume or colour 4. No harsh chemical Ingredients Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Chloride, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Pantolactone, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate List kat atas ni semua tertulis kat tube dia. Bukan i pandai pandai ea hehe. Based on my experience This cleanser type is gel cleanser so dia memang takda buih. Mula mula pakai i rasa macam muka ragu ragu sikit sebab i dah biasa pakai cle

Form 6 best ke?

Assalaamualaikum I tau ramai adik adik lepas SPM yg tengah buat research nak sambung apa lepas ni kan? So today I'm gonna share about Form 6 (STPM). Okay now form 6 dah tak macam dulu. Now kita guna sistem baru yg sama dgn ipta ipta yg lain. Maksudnya, form 6 terbahagi kepada 3 semester iaitu 1 tahun setengah. So ada sem 1, sem 3 dgn sem3. Setiap sem ada final exam. So sama je mcm diploma, asasi or matriks. Jangan la kata form 6 sama dgn SPM. LAIN K LAINNN. I ambil form 6 kat Kolej Tingkatan 6 Tunku Abdul Rahman Putra, Sabak Bernam (KISTARP). Cikgu cikgu semua sporting and best. So study environment dia memang best. Apa yg best stay kat Form 6? 1. Kita tak terikat dekat mana mana pinjaman or kata lainnya hutang. Sebab yuran Form 6 ni mcm yuran sekolah je. Tak cecah ribuan pun so korang yg nak save money tu masuk lah form 6 okay? 2. Muet kat form 6 ni ada kelas harian . Kalau kat ipta lain biasanya dorang ada extra classes kan? Tapi form 6 tak. Tiap hari ada kelas mu

Bio-Essence Tanaka Bio-white Advanced Whitening Set Review

Image
Assalamualaikum Cleanser Price : RM24.90 Mula mula tak tau pun this cleanser wujud. Lepas je 'akak' watson recommended this cleanser, terus guna sampai sekarang.  I've been using this cleanser for like a year and it's so gooooood. But lain orang lain reaction dia. Before this, my skin agak kusam and kering. Lepas pakai this cleanser, my mom said my skin was glowing and pinkish.  Yang paling best, lepas je pakai this cleanser, my skin tak rasa tegang or kering macam cleanser lain yg I pernah guna. Kadang kadang kan ada cleanser yg lepas je kita guna, kita kena cepat cepat letak moisturiser sebab takut kulit kering lepas tu menggelupas. This cleanser also help us to moisture and to achieve a refreshed and fairer look without drying our skin. Cleanser ni also deeply cleanse to remove dirt and impurities. Lepas pakai rasa laa yg makeup kat muka ni was removed but tak keseluruhannya. You guys kena jugak pakai makeup remover or oil cleanser :) Kalau